14 Nisan 2011 Perşembe

İçerik Gönder

tutaysalgir.com içerik ekleme formuna hoşgeldiniz. Sizde yazılarınızı sitemizde paylaşabilir hatta tutaysalgir.com yazarı bile olabilirsiniz.
Makale eklerken ,

1-Eklemek istediğiniz yazı Eğitim, Teknoloji ve İnternet kategorilerinden istediğiniz konu olur.

2-Iceriği özgün olmayan makaleler kesinlikle onaylanmaz.Copy-paste yapılmış ordan burdan toplarlanıp gönderilen makaleler onaylanmaz.Özgün ,kendi cümlelerinizin olması şarttır.

3-Eğer alttaki iletişim formundan Makale gönderiyorsanız , eklemek istediğiniz konu içeriğinde video resim gibi görseller mevcutsa lütfen onların linklerini eklemek istediğiniz bölümlere koyunuz.

4-Onaylı 10 adet makaleye ulaşıldığında E-Blog yazarı olabilirsiniz  lütfen isminizi tam eksiksiz ve doğru mail adresi yazınız sizinle iletişime bu mail adresinizden geçilecektir.

Not: Makale göndermek için illa alttaki formu kullanmanız gerekmez.Çok daha kolay yolu vardır.  tutiyama@gmail.com adresine yazdığınız makaleleri göndererekte yayınlayabilirsiniz.Böylece daha rahat bir şekilde makalenizi yazabilir ve bilgisayarınızda örneğin word dosyasında yazdığınız makaleyi mail olarak yollayabilirsiniz.)

Gönderilen makaleler istenilen kriterlere uyuyorsa gönderildiği saatten en geç 1 gün içersinde sitede yayınlanır.

0 yorum:

Yorum Gönder