31 Ocak 2012 Salı

Eski Logolu iPad ve iPhone İster misiniz?

Apple'ın ünlü elma logosu, şuan birçok üründe düz renklerle kullanılıyor. Örneğin iPad, iMac gibi ürünlerde siyah, Macbook'da beyaz, iPhone'da ise ayna olarak kullanılıyor. Apple'ın sitesinde ise ya beyaz ya da gri logo mevcut. Fakat bu logo eskiden rengarenkti. Gökkuşağından esinlenilen eski Apple logosu enine çizgilerle gökkuşağının sahip olduğu renklere sahipti.
Apple'ın popüler ürünleri bu logoya hiç sahip olamadı, fakat ya olsaydı diye hiç düşündünüz mü? İşte Apple'ın eski logosuna sahip yeni iPhone. Arka tarafta aynalı Apple logosu yerine gökkuşağı renklerine sahip logoyla iPhone oldukça farklı ve eski gözüküyor. Bir de altında Apple'ın bu logoyu kullandığı dönemlerdeki sloganı "Think Different - Farklı Düşün" yazıyor.
Şimdiyle karşılaştırıldığında oldukça ilginç gözüken bu logo aslında bir sticker. Eğer satın almak isterseniz sloganıyla birlikte 1.99 dolara satılıyor. iPhone 4 ve 4S için satılan koruma stickerını buradan satın alabilirsiniz.
Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur.

0 yorum:

Yorum Gönder