30 Ocak 2012 Pazartesi

Tomb Raider Wii U'ya Gelmeyebilir

Efsanevi oyun serisi Tomb Raider bu yıl sonuna doğru tekrar bizlerle buluşacak. Tamamiyle yenilenmiş olan Lara Croft'la buluşmak için saçlar tarandı, kokular sürüldü, Lara Croft'un gelmesi bekleniyor. Oyunun yapımcısı Eidos, oyunun çıkacağı platformlar konusunda açıklamalar yaptı.
PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için piyasaya çıkacağı belirtilen oyunun Wii U'ya gelip gelmeyeceği konusundaki belirsizliğe ise Eidos tarafından son nokta konuldu. Eidos, yeni Tomb Raider'ın Wii U'ya gelmesi için bir çalışma olmadığını belirtti. Wii U'nun yeni bir konsol olduğunu ve geliştirme sürecinin de diğer oyunlardan daha farklı olduğunu belirten Eidos, bu yüzden yeni Tomb Raider'ın Wii U versiyonunu şimdilik yapmayacaklarını belirtti.
Bu yılın sonlarına doğru çıkması beklenen Wii U'nun çıkış oyunları merakla bekleniyor. Özellikle Xbox 360'dan biraz daha güçlü olacak konsolun Wii'ye nazaran daha fazla HD oyuna sahip olması bekleniyor.
Bu arada Eidos, Tomb Raider'ın Windows sürümünün yanı sıra Mac sürümünün de gelebileceğini fakat bunun oyunun normal çıkış tarihinden çok daha sonra olacağını da belirtti.
:: Yeni Tomb Raider'ı bekliyor musunuz?
Yazan: Yusuf Canpolat
SDN - ShiftDelete.Net

0 yorum:

Yorum Gönder