30 Ocak 2012 Pazartesi

Firefox 12 - Yeni Detaylar

Mozilla'nın yeni internet tarayıcısı Firefox'un şu sıralar on ikinci sürümü hazırlık aşamasında. Görünüşe göre Mozilla çalışanları, uzun zamandır beklenen yeni sekme ve giriş sayfalarını tarayıcıya eklemeyi planlıyor.
İnternet tarayıcıların olmazsa olmazlarından olan giriş ve yeni sekme sayfaları sayesinde internette dolaşma hızınız oldukça artıyor. Kullanımı kolaylaştıran bu iki özelliğin neden daha önce tarayıcıya eklenmediği ise bilinmiyor.
Sayfalar nasıl olacak?
Mozilla'nın hazırladığı yeni sekme sayfası oldukça basit ve işlevsel bir kullanıma sahip olacak gibi görünüyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi, dikdörtgenlere ayrılmış kutucuklar içerisinde istediğiniz internet sitesine erişim sağlayabileceksiniz.
Asıl önemli değişiklik ise Firefox 12'nin giriş sayfası olacak. Giriş sayfasında yer alan sekmeler sayesinde en çok rağbet gören uygulamaları tek tıkla indirebilecek, istediğiniz sayfaya gidebileceksiniz.
Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

0 yorum:

Yorum Gönder