31 Ocak 2012 Salı

TTNET ISO 9001:2008 Kalite Belgesi Aldı

TTNET, tüm faaliyet alanlarını kapsayacak şekilde ve uluslararası standartlara uygun olarak gerçekleştirdiği Süreç ve Kalite Yönetimi çalışmaları ile ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi almaya hak kazandı.
TTNET; dünya çapında denetleme, belgelendirme, danışmanlık ve eğitim hizmeti veren; Türkiye’deki pek çok kurumsal şirkete de bu kapsamda danışmanlık hizmeti veren bağımsız belgelendirme kuruluşu “Bureau Veritas Türkiye” tarafından belgelendirildi.
TTNET’in tüm lokasyon ve faaliyet alanlarını kapsayan ISO 9001:2008 standardı, çalışma süreçlerinin daha kolay izlenmesi ve yönetilmesini sağlayarak müşteri memnuniyetine yönelik yapılacak çalışmalarda yol gösterici olacak. Standart kapsamında, iyileştirme aksiyonlarının hedeflerle ilişkilendirilmesi, bunların etkinliğinin ölçülmesi ve bu sayede de sürekli bir iyileştirme-geliştirme sağlanmış olacak.
:: TTNET'in kalite belgesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur.

0 yorum:

Yorum Gönder