31 Ocak 2012 Salı

PlayStation 4 Çıkış Tarihi Belli mi?

Philippe Cardone'nin PlayStation Fransa'nın CEO'su olmasının ardından Le Point adlı internet sitesi kendisiyle bir röpörtaj yaparak PlayStation'ın geleceği hakkında konuşmuş.
PS Vita'nın çıkışı ve başarıyı yakalayacağından emin olduğunu belirten Cardone'nin röpörtajda kullandığı en önemli sözcükler ise tabii ki PlayStation 4 ile ilgili olanlar.
Etrafta birçok dedikodunun dolaştığını fakat hiçbirinin gerçeği yansıtmadığını belirten Cardone, Nintendo Wii örneğini vererek şunları söyledi:
"Nintendo Wii'nin miladını doldurmasının ardından Nintendo firması hemen Wii U çalışmalarına başladı. Bunu yapmakta haklılardı çünkü Wii'nin piyasaya sürülmesinin üzerinden uzun yıllar geçti."
"Fakat biz Sony olarak PlayStation 3 konusunda böyle bir telaşa sahip değiliz. Bunun sebebi PlayStation 3'ün diğer yedinci nesil konsollardan daha sonra piyasaya sürülmüş olması."
"Yani PlayStation 3'ün ömrü henüz tükenmedi ve onunla ilgili çalışmalarımız sürecek. Yedinci nesilde en son konsolu biz piyasaya sürmüştük ve bu emin olun ki sekizinci nesil için de geçerli olacak."
İşte Cardone bu sözlerle PlayStation 4'ü dört gözle bekleyenlerin hayallerini yıktı. PlayStation 3 ve PS Vita ile yetinmemiz gerektiği de ortaya çıkmış oldu.
:: PlayStation 4 duyurulmalı mı?
Yazan: Murat Sağlam
SDN - ShiftDelete.Net

0 yorum:

Yorum Gönder