13 Mart 2012 Salı

Bu Hafta Vizyona Giren Filmler

Geçen hafta başlattığımız haftanın vizyona giren filmleri haberimize devam ediyoruz. Henüz ikinci haftamızda olduğumuz için ilk defa haberi okuyanlar için bir tekrarlama yapalım; Bundan sonra her hafta Cuma günü, vizyona giren filmleri kısa bilgileri ve fragmanlarıyla birlikte sitemizden okuyabilirsiniz. Bu hafta vizyon açısından kısır bir hafta. Çünkü sadece bir adet film vizyona giriyor. 

The Descendants

Hawaii'li bir ailenin arasında geçen hikayeyi anlatan The Descendants sonunda vizyona giriyor. Oscar'ın ve en iyi erkek oyuncu dallarının en iyi adaylarından olan The Descendants'ın başrolünde George Clooney yer alıyor. Türkçe adı Senden Bana Kalan olan film, George Clooney'in canlandırdığı Matt King'in karısının sürat teknesinden düşüp kafasını çarpması sonucu komaya girmesiyle başlıyor.

Tüm film de karısı komaya girdikten sonra çocukları bir araya toplamaya çalışıp işleri yoluna sokmaya çalışan Matt King'in etrafında geçiyor. Büyük bir arsa da satacak olan Matt King, karısının koma hali sebebiyle kendisinden saklanan büyük gerçekle de yüzleşmek zorunda kalıyor. 

Geçtiğimiz hafta Cuma günü "!f" festivalinde galası yapılan film, eleştirmenler tarafından da tam not alıyor. Oscar gecesinin en güçlü adayı olan bu filmi Oscar gecesi olan Pazar gününden önce izlemenizi tavsiye ediyoruz.

Yönetmen: Alexander Payne

Oyuncular: George Clooney, Amara Miller, Patricia Hastie

Tür: Dramatik komedi

Süre: 115 dk

:: Filmi nasıl buldunuz?

Yazan: Yusuf Canpolat
SDN - ShiftDelete.Net 

Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur.

0 yorum:

Yorum Gönder