2 Mart 2012 Cuma

LG'den L7, L5 ve L3 Geliyor

LG'den L serisi telefonlar geliyor. İsimleri L7, L5 ve L3 olarak belirlenen yeni akıllı telefonların teknik detayları ise henüz sır gibi saklanıyor.

Görsellerden de görebileceğiniz gibi ince metalden ve dikdörtgen şekilden oluşan ana hatlara sahip olan üç modelin de arka panelinde deriye benzeyen bir yüzey kaplı.

LG'nin "Floating Mass Display" olarak adlandırdığı yeni ekran teknolojisini kullanacak olan modellerin boyutları da model numaraları gibi küçülüyor.

L7'nin en büyük boyutlu model olduğu ve 4.3 inçlik ekrana sahip olacağı ve Android 4.0 ICS işletim sistemi ile satılacağı belirtildi. Ortanca kardeş L5 ise 4 inçlik ekranı ile boyut konusunda ikinci sırada yer alıyor.

O da abisi gibi Android 4.0 işletim sistemine sahip olacak. Her iki model de 2012 yılının ilk yarısında tüm Avrupa'da raflardaki yerini alacak.

En kompakt model olarak tasarlanan L3 ise 3.2 inç ekran ile kullanıcılarla buluşacak. Android 2.3 Gingerbread'in desteğini arkasına alarak mart ayı içerisinde Avrupa'da satışa sunulacak.

Modellerin fiyatları ya da Türkiye'de satılıp satılmayacakları henüz bilinmiyor fakat LG'nin çoğu modelinin ülkemizde satışta olduğunu göz önünde bulundurursak, ülkemizde de satılacaklarını tahmin etmemiz oldukça kolay olacaktır.

:: LG'nin L serisi telefonları hoşunuza gitti mi?

SDN - ShiftDelete.Net
Yazan: Murat Sağlam

Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

0 yorum:

Yorum Gönder