3 Mart 2012 Cumartesi

Logitech K360 Video İnceleme

Standart klavyelerden boyut olarak daha ufak olan klavyede, ufak boyutlu olmasına rağmen sayısal bir tuş takımı da bulunuyor. Tuş boyutları ise tam boyuttan biraz ufak.

Herhangi bir bileklik desteği bulunmayan klavyenin alt kısmındaki bulunan ayaklar sayesinde bir kademe olarak klavyenizi önden yükseltebilirsiniz. 2 adet AA pil ile çalışan klavye, Logitech tarafından verilen bilgilere göre 3 yıllık bir batarya ömrüne sahip.

6 adet ön tanımlı tuş bulunan klavyede bu tuşlar aracılığıyla çalan parçayı duraklatabilir, bir sonraki/önceki şarkıya geçebilirsiniz. Sağdaki üç tuş ile de ses arttırma azaltma ve kapatma işlemlerini yerine getirebiliyor.

Kablosuz klavyenin alıcısı da çok ufak boyutlara sahip. Logitech’in Unifying alıcısını kullanan klavyede, bu alıcı sayesinde tek bir alıcı kullanarak birden fazla cihazı tek bir alıcıya tanıtarak alıcı kalabalığından kurtulabiliyorsunuz.

Geriye kalan detaylara video incelememizden ulaşabilirsiniz.

Eline geçen her şeyi inceleme potansiyeline sahip olan yazar, bilgisayar donanımları ve yazılımlarının ardından otomobillere de el atmak üzere.

0 yorum:

Yorum Gönder