4 Mart 2012 Pazar

Ronaldo, Ceplere Transfer Oldu

Hızla yaygınlaşan akıllı telefonlar ve tabletlerin aracılığıyla birçok internet şirketinin dikkatini çeken mobil uygulamaların büyüsü spor dünyasına da sıçradı. Dünya çapında en bilinen futbolculardan olan Real Madrid'li top cambazı Cristiano Ronaldo, kendi mobil uygulamasını yayınladı.

iPhone ve Android işletim sistemi için mobil uygulamasını geçtiğimiz haftasonu yayınlayan Cristiano Ronaldo, uygulama sayesinde hayranlarının 24 saat yanında olabilecek.

  

Uygulamanın haberler bölümü Ronaldo'nun resmi Facebook ve Twitter güncellemeleriyle her an en son Ronaldo haberlerinizi takip etmenize imkan veriyor. Fan Wall isimli kısım ise dünya çapındaki hayranların Ronaldo'ya seslerini duyurabilmek için kullanacakları kısım. Hatta Ronaldo hayranları da Top User isimli bir sistem aracılığıyla kendi aralarında bir rekabet halinde olacak. Uygulamaya özel fotoğraf ve videoların yayınlanacağı bir sekme de mevcut.

Ronaldo konulu oyunlar ve Ronaldo'nun biyografisine de ulaşılabilen uygulama, spor dünyası için bir öncü olabilecek gibi görünüyor. Ronaldo'nun bir numaralı rakibi diyebileceğimiz Messi'nin de benzer bir uygulama yaptırıp Ronaldo'ya mobil ortamda da rakip olup olmayacağı merak konusu.

:: Ronaldo'nun mobil uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Erdem Yaşar
SDN - ShiftDelete.Net

Editörlüğe 2007 yılında başlayan Erdem, ilerleyen yıllarda odak noktasını mobil cihazlara ve sosyal medyaya çevirdi. İnternet olmadan yaşayamayanlardan.

0 yorum:

Yorum Gönder