2 Mart 2012 Cuma

Panasonic Eluga'nın Tüm Detayları

Dün yaptığımız haberle Panasonic Eluga'nın resmi olarak duyurulduğunu sizlere aktarmıştık. Bugün ise Eluga'nın su ve toz geçirmez özelliklerinin dışında, teknik detayları da açığa çıktı.

Çift çekirdek 1GHz TI OMAP 4430 işlemci, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafıza ile birlikte satışa sunulacak olan Eluga'nın hafıza ve bellek özelliklerinin çok da iç açıcı olduğunu söyleyemeyiz. Ayrıca 960x540 piksellik çözünürlüğe sahip qHD OLED ekranı da 4.3" boyutunda.

Su ya da toz geçirmeyen bir yapıda olduğunu ve NFC ile birlikte geldiğini de tekrar hatırlatalım. Dün ortaya çıkan 128 gram ağırlığın yanlış olduğu ve Eluga'nın 7.8mm'lik kalınlığa ve 103 gramlık ağırlığa sahip olduğu belirtildi.

Panasonic Eluga oldukça kaliteli bir arka kamera ile birlikte satışa sunulacak. 8 MP'lik kameranın görüntü sabitleme özelliği bulunuyor. Fakat arka kameranın LED flash aparatı yok. 300 saat stand-by ve 240 dakikalık konuşma süresine sahip olacağı da bildirilen özellikleri arasında.

Son olarak Android 2.3.5 Gingerbread sürümünün yüklü olacağı Eluga, Android 4.0 ICS için de hazır olarak son kullanıcıya ulaşacak. Eluga için Android 4.0 yazılımının bahar aylarında indirilebilir hale geleceği düşünülüyor.

Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

0 yorum:

Yorum Gönder