6 Mart 2012 Salı

Kişisel Gelişimin Yeni Adresi “Açık Sınıf” Olacak

Açık Sınıf; mesleki gelişimden hobilere, sosyal yaşamdan sanata kadar uzanan geniş bir yelpazede bildiklerini anlatmak isteyenlerle öğrenmek isteyenleri bir araya getiren bir platform.

Okalip Toplantı Hizmetleri A.Ş.’nin hayata geçirdiği Açık Sınıf, kişisel gelişim dünyasında çığır açmaya hazırlanıyor. Hem sosyal hayata hem de iş dünyasına yönelik etkinliklerle konusunda uzman konuşmacılara eğitim vermesini amaçlıyor.

Açık Sınıf projesi kapsamında aralarında Yaşamdan Dakikalar, Hayat Deyince gibi programlardan tanıdığımız Türkiye’nin tek oyuncak müzesinin kurucusu Sunay Akın ve CNN International, NTV, ATV, Sky Türk, TV 8, TRT2’de sayısız haber programına imza atan Dr. Sedef Kabaş’ın aralarında bulunduğu 50 konuşmacı yer alıyor.

Katılımın herkese açık olduğu Açık Sınıf, 200 farklı etkinlikle her kesimden katılımcıya hitap etmeyi amaçlıyor. Açık Sınıf eğitimlerinde katılımcıların ihtiyaçlarına yönelik bir program oluşturulması hedef olarak benimseniyor.

Açık Sınıf’a üye olmak ücretsizdir. Ayrıca üyeler 16 Şubat’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan İnsan Kaynakları Zirvesi’ndeki Açık Sınıf etkinliklerine ücretsiz olarak katılabilecekler.

16 Şubat’ta İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında aşağıdaki etkinlikler üyeler tarafından ücretsiz olarak izlenebilmektedir:

-Sedef Kabaş: Sunum Dünyasında Yeni Trendler

-Ozan Kuşçu: İş Yaşamında Aikido

-Bora Özkent: Çalışan Deneyimi Yönetimi

-Elif Duru Gönen: Kuşaklarda Değişim = Liderlikte Dönüşüm

-Sunay Akın: Düşünce Kapılarını Aralamak

Açık Sınıf ile ilgili detaylı bilgi almak ve eğitim tarihlerini öğrenmek için http://www.aciksinif.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Son etkinliklerden haberdar olmak için Açık Sınıf’ın Facebook hesabı www.facebook.com/aciksinif ve Twitter hesabı www.twitter.com/aciksinifcom adreslerini takip edebilirsiniz.

Kısa URL: http://www.tutaysalgir.com/?p=3290

Yazar tutiyama . Şub 15 2012. Kategori Eğitim Teknolojisi. Bu yazıya eklenen yorumları RSS beslemesi üzerinden takit edebilirsiniz RSS 2.0. Yorum yazabilir veya geri izlemede bulunabilirsiniz.

www.tutaysalgir.com

0 yorum:

Yorum Gönder