1 Mart 2012 Perşembe

Fritz!Box 7390 Modem Video İnceleme

ADSL modemlerin internet sağlayan firmalar tarafından verilmesinden sonra modemler biraz önemini yitirdi gibi. Az çok, çoğu modem aynı işi yapıyor. Özellikle kablolu bağlanan bir kullanıcıysanız, modemin o kadar da bir önemi yok.

Fakat internet hattını kullanacak kişi sayısı arttıkça, modemdeki özellikler de ayrı bir önem kazanır oluyor. ADSL2+ ve VDSL desteği sunan Fritz!Box 7390, Android ve iOS desteğine de sahip. Android ve iOS'da kuracağınız uygulama ile beraber modeminizden, sabit hat üzerinden telefon aramaları yapabiliyorsunuz.

NAS sunucu olarak kullanılabilen 7390, telefon santrali olarak da kullanılabiliyor. Medya sunucu özelliğine de sahip olan modem, gelen FAX'ları PDF formatına çevirip, bizlere ulaştırabiliyor.

VOIP desteği de sunan modem, üzerindeki iki adet USB portu ile dikkat çekiyor. Üzerindeki USB portlar sayesinde hem yazıcı hem de harici hard disk takabilme imkanlarına sahip olabiliyoruz.

Fritz!Box 7390, Almanya'nın en çok satan modemleri arasında. Fritz markası ise modem pazarını domine ediyor. Bu ilginç modemi Özgür Çetin ile beraber inceliyoruz. İyi seyirler.

Overclock ve donanım tutkunu, bilgisayarını sınırlarını zorlayarak kullanan tam bir teknoloji hastası. Ayrıca çok sıkı bir Android sever.

0 yorum:

Yorum Gönder