10 Mart 2012 Cumartesi

Magix Web Designer ile Web Sayfası Yapıyoruz

Bu zamana kadar WEB sayfası oluşturma konusundaki tüm görüşlerinizi unutun. İncelediğimiz Magix Web Designer 6 ile 15 dakikada basit bir WEB sayfası oluşturabileceksiniz.

WEB sayfası tasarlaması, hep karışık ve zor bir iş olarak görünür ve çoğu kullanıcı site yapma ile uğraşmaz. Magix'in WEB Designer 6 programı ile WEB sitesi tasarlamak oldukça kolay. Hiç bir HTML bilgisine ihtiyaç olmadan, tamamen görsel arayüz eşliğinde WEB sayfalarınızı oluşturabilirsiniz.

Önceden hazırlanmış hazır şablonlar ve widgetlarla desteklenen WEB Designer 6, 500 MB'lık ücretsiz depolama alanı ve tam Türkçe dil desteği ile dikkat çekiyor.

Desteklediği widgetlar sayesinde ünlü siteler ve sosyal ağları kolay bir şekilde sitelerimizi entegre edebiliyoruz. Bu oldukça kolay yazılım sayesinde, onlarca belki yüzlerce WEB sayfası tasarlayabilecek, WEB tasarım masrafından kurtulacaksınız. 

Overclock ve donanım tutkunu, bilgisayarını sınırlarını zorlayarak kullanan tam bir teknoloji hastası. Ayrıca çok sıkı bir Android sever.

0 yorum:

Yorum Gönder