4 Mart 2012 Pazar

iPad 3′ün Tasarımı Fotoğraflandı!

iPad 3’e dair Çin’den sızıntılar gelmeye devam ediyor. Tasarımı aynı kalacağı söylenen cihazın arka kapağını fotoğraflayan bir Çin sitesi, küçük bir tasarım değişikliğine işaret ediyor.

Apple’ın yeni iPad’i hakkında en çok konuşulan konuların başında Retina ekran ve 4 çekirdekli işlemci geliyordu. Ancak geçen süre içinde işlemcinin 2 çekirdekli olacağına dair iddialar daha güvenilir hale geldi. Daha önce bir fotoğrafta görünen “A5X” işlemci de buna örnek olarak gösterilebilir. Retina ekran ise bir site tarafından piksellerine kadar fotoğraflandı. 8MP kamera konusunda ise henüz net bilgiler bulunmuyor. Dolayısıyla Retina ekran ve A5X işlemciye kesin gözüyle bakabiliriz.

iPhone 5 Sonbaharda Gelecek

Fakat iPad 3 için tasarım konusu fazla gündeme gelmedi. Bunun sebebi tasarımın aynı kalacağına dair iddialardı. Ayrıca ortaya çıkan resimler de tasarımın aynı kaldığını doğrular nitelikteydi. Fakat Çinli bir site, iPad 3’e ait olduğu iddia edilen arka kapağı daha detaylı inceleme fırsatı bulmuş.

iPad 2’nin tasarımıyla iPad 3’ün tasarımını kıyaslayan site, arka bölümde küçük bir tasarım farklılığı ortaya koyuyor. Fotoğraflara bakıldığında iPad 3’ün kenarlarının biraz daha yuvarlak olduğu görülüyor. Ayrıca henüz üzerinde ekran bulunmamasına rağmen iPad 3, biraz daha kalın gibi. Daha önce de iPad 3’ün bir önceki jenerasyona göre 1mm civarında daha kalın olduğu iddia edilmişti. Bunun yanında iPad 3’te bulunan kamera bölümü de biraz daha farklı. Yuvanın daha geniş olması iPhone 4S’teki gibi farklı bir mercek yapısına işaret ediyor olabilir. Fakat kameranın yetenekleri hakkında bir şey söylemek imkansız.

Diğer resimler için sonraki sayfalara göz atabilirsiniz.


Kaynak: http://www.scroll.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder