5 Mart 2012 Pazartesi

Epson Tasarımlarına Altı Ödül Birden

10 Şubat tarihinde, Münih’te gerçekleşen iF Ürün Tasarımı Ödülleri’nde Epson, ofis projektörleri, etiket, makbuz, uçak biniş kartı, perakende ve fotoğraf yazıcıları dallarında tam 6 ödülün sahibi oldu.

1953 yılında kurulan ve her yıl düzenlenen iF Ürün Tasarım Ödülleri, kendi alanında en modern tasarıma ve en son teknolojiye sahip ürünlere veriliyor. Yenilikçi ürün tasarımı alanının en önemli ödüllerinden biri olan iF’in değerlendirme kriterleri, tasarım kalitesi, işçilik, malzeme seçimi, yenilik derecesi, çevre dostu olması, fonksiyonellik, ergonomi, güvenlik, marka değeri ve evrensellikten oluşuyor. Epson Türkiye Genel Müdürü Sevil Kanat, Epson ürünlerinin aldığı bu ödüllerle ilgili olarak şunları söyledi; “Epson olarak tüm ürünlerimizde kullanım kolaylığına, ergonomiye ve tasarıma her zaman önem veriyoruz. Bu yıl da, 6 iF ödülü almış olmamız, verdiğimiz emeklerin karşılığını bulduğunu gösteriyor ve bizleri çok gururlandırıyor.”

Kompakt tasarımı ile ev tipi etiket yazıcısı; LW-300 / 400

Kompakt ve kullanımı kolay tasarımı ile Ev tipi etiket yazıcılarında, kompakt gövde üzerine QWERT klavyeyi sığdırmak için klavyenin boyutu ve aralıklarına özellikle dikkat edilmiş.

SX Serisi yüzde 39 daha az yer kaplıyor 

Çok fonksiyonlu mürekkep püskürtmeli yazıcılar, temel fonksiyonlarını korurken önceki Epson yazıcılarından yüzde 39 daha kompakt bir boyuta sahip. Sade ve düz formu, herhangi bir alana uyum sağlarken, parlak ve dokulu yüzeyi zarif bir görünüm sağlıyor.


Kaynak: http://www.scroll.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder