2 Şubat 2012 Perşembe

Arabanız EcoSpeed ile daha az yaksın

Hepimizin en büyük dertlerinden biriside aracımıza ödediğimiz benzin, mazot, veya lpg masrafı değilmi? Acaba arabam daha az yakar mı diyenler için tasarruf cihazı ecospeed..Hangi durumlarda yakıt tasarrufunu maksimize etmiş olduğumuzu bilmemiz her zaman çok kolay olmuyor. Fakat EcoSpeed adlı bu uygulama ile artık tasarruf yapmak çok daha kolay.
Hepimizin bildiği gibi aracımızı nasıl kullandığımız yakıt tüketimi üzerinde büyük bir etkiye sahip. Araçlarda yakıt tasarrufu için her gün yeni teknolojiler çıkmasına ek olarak kendi aramızda hangi hızla gidersek en az yakıt harcadığımıza dair tartışmalar yapıyoruz. Mobil cihazlar için EcoSpeed uygulaması bütün bunlara nokta koymaya kararlı.
Bu uygulama trafik koşullarını dikkate alarak en az yakıt harcamamızı sağlayacak hızı ve mümkün olan en kısa yolu belirtiyor; bu sayede yüzde 30 yakıt tasarrufu sağlayabiliyorsunuz!
Sadece yakıt tasarrufu değil sürücüler için hız limitlerini de göstererek güvenli bir şekilde sürüş keyfi yaşatacak. Yapmanız gereken şey oldukça basit; aracınızın profilini, bulunduğunuz yeri ve gitmek istediğiniz yeri uygulamaya girmek. EcoSpeed iPhone, Android ve Windows Phone kullanıcıları için mart ayında erişilebilir olacak.
Kaynak: http://www.scroll.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder