1 Şubat 2012 Çarşamba

HTC;nin En İnce Telefonu Ville

Geçen günlerde haberini yaptığımız gibi HTC, ürün gamına daha az model çıkarma kararı almıştı. Az ve öz model çıkaracak olan HTC'nin, 2012 modelleri de gözükmeye başladı.
Bunlardan biri de inceliği ile dikkat çeken HTC Ville, sadece 8.49mm'lik kalınlığa sahip. Bu inceliğine sığdırılan teknik özellikler ise dikkat çekiyor.
Android 4.0 ve Sense 4.0 ile gelecek olan HTC Ville'e, Qualcomm'un yeni S4 ailesinden 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemci, 1GB RAM, 4.3 inç boyutundaki 540x960 px qHD ekran, Beats Audio ses yongası ve yazılımı, 8 MP kamera, 1080p video kaydı gibi teknik özellikler eşlik edecek.
Yeni bir tasarım anlayışı ile yola çıkan HTC, sağlam alüminyum kasa yapısını bozmadan daha da ince bir telefon ortaya çıkarmış. Telefonun en büyük kozlarından biri ise Sense 4.0 ve Beats Audio olacak. HTC artık Beats Audio desteğini sadece ekolayzer şeklinde sunmayacak.
HTC Ville, MWC 2012'de tanıtılacak ve ABD'de T-Mobile olarak satışa sunulacak. Global pazara çıkacak mı çıkmayacak mı henüz kesin değil.
:: HTC'nin yeni akıllı telefonunu beğendiniz mi?
SDN - ShiftDelete.Net

0 yorum:

Yorum Gönder