24 Şubat 2012 Cuma

The Bourne Legacy'nin Fragmanı Yayımlandı

The Bourne serisinin hayranlarındansanız, serinin son halkası olması beklenen The Bourne Legacy duyurulduğunda oldukça şaşırmışsınızdır.

Çünkü ilk kez The Bourne serisinde Matt Damon olmayacak. Robert Ludlum tarafından yazılan romanları okuduysanız, The Bourne Legacy'de Matt Damon olsa da olmasa da filmi merakla bekliyorsunuz demektir.

Bu kez kadrosunda Edward Norton, Rachel Weisz, Jeremy Renner ve Oscar Isaac gibi isimleri barındıran The Bourne Legacy'nin yönetmenliğini ise aynı zamanda senaryoya da katkılarda bulunan Tony Gilroy üstlenmiş. ,

Hatırlarsanız Tony Gilroy kardeşiyle birlikte ilk üç filmin senaryosunu yazmış ve son filmde ise senaristliğin yanında bir de yönetmenlik koltuğunu Paul Greengrass'tan almıştı.

Sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri The Bourne Legacy'nin yeni yayımlanan fragmanı ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

:: Matt Damon olmadan The Bourne Legacy sizce nasıl olacak? Tıklayın, forumumuzda tartışalım.

Yazan: Murat Sağlam
SDN - ShiftDelete.Net

Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

0 yorum:

Yorum Gönder