1 Şubat 2012 Çarşamba

Star Wars: The Old Republic Türkiye’de!

Yurt dışında birçok ülkede Aralık ayının sonunda piyasaya sürülen, ancak ülkemize gelmek konusunda rötar yapan Star Wars: The Old Republic, nihayet Türkiye’deki oyuncularla buluşuyor!
“World of Warcraft katili” olacağı öngörülen Star Wars: The Old Republic, nihayet Türkiye’de satışa sunulacak. Binlerce saatlik oyun içeriği, etkileyici hikayeler, yüzlerce dublaj sanatçısı tarafından seslendirilen muhteşem diyaloglar… Bir Electronic Arts markası olan BioWare, Türkiye için Star Wars: The Old Republic sunucularının aktif hale getirildiğini duyurdu.
Sunucuların hayata geçirilmesiyle birlikte oyuna akın eden oyuncuların sorunsuz ve eğlenceli bir deneyim yaşamaları için BioWare müşteri destek takımlarının durmaksızın devam eden mesaisi, her geçen gün artarak devam ediyor.
Klasik Star Wars filmlerinin binlerce yıl öncesinde geçen hikaye oyuncular arkadaşlarıyla takımlar kurarak filmlerdekine benzer destansı savaşlara katılacak ve birbirinden canlı gezegenlerle dolu galaksiyi keşfedecekler. Oyuncular, Galaktik Cumhuriyet veya Sith İmparatorluğu’na katılacak, aralarında Jedi Knight, Jedi Consular, Smuggler, Trooper, Sith Warrior, Sith Inquisitor, Bounty Hunter ve Imperial Agent gibi sekiz sınıf arasından seçimlerini yapacaklar.
Star Wars: The Old Republic’i sipariş vermek için  www.aralgame.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
Kaynak:www.scroll.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder