26 Şubat 2012 Pazar

iOS 5.1 Güncellemesi Ne Zaman Gelecek?

Apple'ın bir süredir merakla beklenen iOS 5.1 güncellemesinin tarihi ortaya çıktı. Apple'ın dünyanın birçok ülkesindeki operatörlere gönderdiği kodların içerisinde iOS 5.1 güncellemesinin yayınlanma tarihini içerdiği görüldü. Eğer bilgiler doğruysa güncelleme 9 Mart tarihinde yayınlanacak.

iOS 5.1 güncellemesi ile birlikte iPhone 4S'in pil sorununun çözülmesi bekleniyor. iPhone 4S piyasaya çıktıktan sonra patlak veren pil konusu, 5.0.1 güncellemesi ile giderilmeye çalışılmış ancak başarılı olamamıştı. 5.1 güncellemesinin özellikle iPhone 4S sahiplerinde gözle görülür bir pil performansı artışı yaratması bekleniyor.

Güncelleme ile birlikte ayrıca Siri de gelişmiş olacak. Hem bazı diller için yeni kelimeler eklenecek, hem de konum servisleri arttırılacak. Güncelleme iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad, iPad 2, iPod Touch 3 ve iPod Touch 4. nesil için yayınlanacak.

iOS 5.1 ile birlikte gelecek olan yeni duvar kağıtlarına da buradan ulaşabilirsiniz.

:: Sizce iOS 5.1, pil sorununu çözebilecek mi?

Yazan: Yusuf Canpolat
SDN - ShiftDelete.Net 

Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur.

0 yorum:

Yorum Gönder