1 Şubat 2012 Çarşamba

Samsung Super Bowla Reklam Hazırlıyor

Bu Pazar günü Amerika ve dünyadaki birçok ülke, oynanacak olan Super Bowl'a hedeflenmiş durumda. Amerikan Futbol Ligi NFL'in finali olan Super Bowl, Amerika'da oldukça ilgi görüyor. Ülkemizde pek ilgi görmeyen Amerikan futbolunun finali için bizim Şampiyonlar Ligi finali ya da Fenerbahçe - Galatasaray maçı gibi izleyici topluyor diyebiliriz.
Amerikanın ekran başına kitlenerek izlediği bu önemli etkinliğin etinden sütünden yararlanmak isteyen firmalar ise Super Bowl arasında gösterilecek reklamlar için birbiriyle kapışıyor. 30 saniyesi 2 milyon dolar olan reklam yayınlama bedeli dudak uçuklatsa da Amerika'da normalde insanların yayınları kaydedip, daha sonra reklamları atlayarak izlediğini ve Super Bowl'u canlı izlemek zorunda oldukları için reklamları da izleyeceklerini düşünürsek pek mantıksız gelmiyor.
100 milyon civarında kişinin izlediği bu etkinliğin arasında yayınlanan reklamlar da özel olarak çekiliyor ve günlerce Facebook'ta dolaşıyor. Ortaya çıkan bilgiye göre de Samsung, Super Bowl için bir reklam hazırlığındaymış. Oldukça yaratıcı bir reklam hazırladığı bildirilen Samsung'un Amerika'nın en büyük oyununda devrim yaratan bir cihaz tanıtacağı söyleniyor.
Bilgilere göre Samsung'un devrim yaratan cihazdan kastı, beklentiler Samsung Galaxy S3 yönünde olsa da Galaxy Note'muş. Şubat ayında Amerika'da çıkacak olan Galaxy Note için hazırlanan özel reklamın yönetmenliğini de Bobby Farrelly yapıyor. Tahminlere göre Samsung 60 ya da 90 saniyelik bir reklam hazırlayacak ve bunun için 4 ya da 6 milyon dolar ödeyecek.
SDN - ShiftDelete.Net

0 yorum:

Yorum Gönder