22 Şubat 2012 Çarşamba

Ücretsiz Camtasia Dersleri Burada

Bilgisayar ve internetle yeni tanışan kişilerin öğrenme aşamasındaki en büyük yardımcılarından birisi de video anlatım dersleridir. Birçok kategorideki yüzlerce sorunun çözümü, YouTube gibi çeşitli internet sitelerinde kullanıcıların hizmetine sunulmuş durumda.

Bu aşamada, çeşitli alanlarda konu anlatımı tadında eğitim videoları hazırlayan kullanıcıların en çok kullandığı yazılımlardan birisi de hareketleri detaylı şekilde kayıt altına alan ekran uygulamarıdır. Konunun gözde isimlerinin başında ise Camtasia Studio yazılımı geliyor.

Kayıt yapmanın yanında düzenleme seçenekleriyle de ilgi çeken yazılım, gördüğü ilgiyi karşılıksız bırakmamak adına hoş bir sürprizle karşımıza çıktı. Buna göre firmanın da desteklediği TechSmith satarınfan geliştirilen iPad uygulaması ile Camsatia derslerine ücretsiz olarak erişebileceksiniz.

Kolay kullanım ve detaylı içerik anlatımı ile akıllardaki birçok soruyu gideren Fast Track isimli servisin kısa sürede büyük ilgi görmesi bekleniyor.

ShiftDelete.Net İzle Öğren ile aklınıza takılan birçok konuyu videolu anlatım ile öğrenebilirsiniz.İlgili yazılımı indirmek için buraya tıklamanız yeterli.

:: Ekran kayıt programlarından sizin tercihiniz nedir?

Yazan: Cihan PEHLİVAN
SDN - ShiftDelete.Net 

'Teknoloji tutkusu dinmek bilmeyen öğrenci' olarak tanınan yazarımız, sosyal medya ve internet gündemini adeta bir gölge gibi takip ediyor. Ek olarak çeşitli yazılım ve servis incelemeleriyle SDN okurlarına faydalı ipuçları veriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder