28 Şubat 2012 Salı

LG Optimus Vu Resmi Olarak Duyuruldu

LG'nin daha önce kısa bir video yayımlayarak ipuçlarını verdiği Optimus Vu adlı modeli resmi olarak duyuruldu. Telefon ile ilgili detaylara geçmeden daha önce yayımlanan tanıtım videosuna bir göz atalım.

Gördüğünüz üzere LG, 4:3 orana sahip bir ekranla satışa sunulacak olan Optimus Vu'yu bu video ile tanıtmıştı. Şimdi ise resmi duyuru geldi ve Optimus Vu'nun tüm teknik özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

4:3 oranlı 5 inçlik ekran, 1024x768 çözünürlükle çalışıyor. 256 PPI olması 285 PPI'lık Samsung Galaxy Note'tan biraz geride kalmasına yol açıyor.

Fakat bu ekranın 4:3 orana sahip olması Optimus Vu'nun enini de oldukça genişletiyor. Hatta bazılarımızın ellerine sığması bile zor görünüyor.

Bunların haricinde 1.5GHz Qualcomm Snapdragon MSM8660 işlemci, Adreno 220 GPU, 32GB dahili hafıza, LED flash ve otomatik netleme özelliği ile birlikte 8 MP arka kamera ve 1.3 MP ön kamera ile birlikte satışa sunulacak.

Optimus Vu'nun Android 2.3 Gingerbread ile birlikte satışa sunulacağı fakat bir süre sonra Android 4.0 Ice Cream Sandwich yükseltmesinin de yayımlanacağı gelen haberler arasında.

:: LG Optimus Vu, Samsung Galaxy Note'u geride bırakabilir mi? Tıklayın, forumumuzda tartışalım.

Yazan: Murat Sağlam
SDN - ShiftDelete.Net

Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

0 yorum:

Yorum Gönder