27 Şubat 2012 Pazartesi

Panasonic iF Tasarım Ödülleri 2012’den 14 Ödül Kazandı

Panasonic iF Ürün Tasarım Ödülleri 2012’de LED Berrak Ampül (LDAHV4L27CG)  ve HD Entegre Kamerası (AW-HE120) ile iF Ürün Tasarım Ödülleri’nin en değerli ödülü olan iki “Altın Ödül”ün sahibi oldu.

Panasonic iki altın ödül dışında ayrıca HD TV’leri, fotoğraf makineleri, elektrikli diş fırçaları ve diğer ürünleriyle de 12 adet iF Ürün Tasarım Ödülü’nü aldı. Ürünler, Avrupa’nın en saygın ödüllerinden biri olan iF Tasarım Ödülleri 2012’de mükemmel tasarımları ve kullanıcı dostu olmalarıyla büyük beğeni topladı.

Altın ödül kazanan LED Berrak Ampül, berrak bir akkor ampül gibi parlak bir ışık sunuyor. Bu LED ampül, Panasonic’in patentli ışık yayım ve dağıtım teknolojilerini kullanarak tüm dünyada yaygın olarak kullanılan berrak akkor ampüller gibi benzer boyuta, şekile, ışık kaynağı pozisyonuna, ışık rengine, parlaklığına ve ışık dağılımına ulaşmıştır.

Geleneksel berrak ampüller ile şekil ve ışık kalitesi benzerliği ile kullanıcıların evlerinde konforlu bir şekilde kullanmalarını sağlıyor, böylece tüketicileri geleneksel ampüllerini uzun ömürlü ve enerji tasarruflu LED ampüllerle değiştirmeye teşvik ediyor. Bu nedenle küresel enerji tasarrufu girişimlerine büyük ölçüde katkıda bulunması bekleniyor. LED Berrak Ampül ayrıca dünyaca beğeni toplayan Japonya’daki 2011 Good Design Ödülleri’nde Altın Ödül sahibi olmuştu.

Panasonic’in diğer Altın Ödül kazanan ürünü profesyonel pazar için üretilen, yayın stüdyoları, telekonferans ve etkinlikler gibi birçok kullanım alanı düşünülerek tasarlanan Full HD uzaktan kontrollü kamerası oldu. Geniş açılı ayrılabilir kapağı sorunsuz bakım sunarken operatör ve katılımcıların kamera yönünü çabukça belirlemelerini sağlayan yapısıyla kullanıcıların kolayca ve güvenilir bir şekilde video kaydetmelerini sağlıyor. İki farklı renk seçeneğiyle sunulan AW-HE120  kullanıldığı ortamla kolayca uyum sağlayan farkedilmeyen görünümü sofistike bir tasarımla birleştiriyor.

Panasonic’in 2012 iF Ürün Tasarım Ödülleri Kazananları (12 ürün)

Dijital HD Plazma Televizyon TX-P50VT30 (Türkiye’de satışta bulunmaktadır.)

Kablosuz Subwooferlı Sound Bar Ev Sinema Sistemi HTB520 (Türkiye’de satışta bulunmaktadır.)

Dijital Fotoğraf Makinesi DMC-GF3 (Türkiye’de satışta bulunmaktadır.)

Dijital Fotoğraf Makinesi DMC-G3 (Türkiye’de satışta bulunmaktadır.)

Dijital Fotoğraf Makinesi DMC-FT3 (Türkiye’de satışta bulunmaktadır.)

LCD Projektör PT-FW430 / FX400 / BX300

Hafıza Kartlı Kamera AG-AF105

LED Fener BF-AL01

Yüz Nemlendirici EH-SA31

Elektirikli Diş Fırçası EW-DS12

Çoklu Priz WHS2513WP serisi

Kablosuz Şarj Çözümü

>> Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşın. 


Kaynak: http://www.scroll.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder