23 Şubat 2012 Perşembe

Yeni Call of Duty Oyunu Geliyor

Yılların oyun firması Activision'ın son senelerde yaptığı doğru hareketler, firmanın bir anda en popüler ve en çok kazanan oyun firması olmasını sağladı. Bunların başında da şüphesiz Call of Duty oyunları yer alıyor. Artık her sene çıkan yeni bir Call of Duty oyunu, önceki oyunun rekorunu kırıp katlanarak artıyor. 

Activision firması Call of Duty hakkında önemli rakamları paylaştı. Buna göre şu an için 40 milyon aktif Call of Duty oyuncusunun olduğu belirtildi. Bunlar arasında en popüler oyun şu anda Modern Warfare 3. Ardından ise 2010 yılında piyasaya çıkan Black Ops oyunu geliyor. 


Call of Duty Elite'in logosu

Activision'ın bu sene oluşturduğu Call of Duty Elite programı ise beklenen başarıyı yakalamışa ve istenilen şekilde de kullanıcı sayısını arttırıyor gibi gözüküyor. İlk duyurulduğunda tepki toplasa da Call of Duty Elite'in 1.5 milyonu paralı üyelikle toplamda 7 milyon üyesi bulunuyor. Bu rakam da her geçen gün artmaya devam ediyor.

Black Ops 2 mi?

En önemli açıklama ise Call of Duty Elite'in yeni sürümüyle birlikte geldi. Activision, Call of Duty Elite'in yeni sürümünün bu yılın sonlarına doğru piyasaya çıkacak yeni bir Call of Duty oyunuyla birlikte yayınlanacağını açıkladı. Bu da, bu sene yeni bir Call of Duty oyunun çıkacağı anlamına geliyor.

Infinity Ward'un Modern Warfare 3'ü yaptığını düşünürsek bu sene sıra Treyarch firmasında ve görünüşe göre Call of Duty Black Ops 2, bu sene konsol ve PC'lere gelecek. Resmi açıklamanın ise önümüzdeki aylarda yapılması bekleniyor.

:: Call of Duty'yi online oynuyor musunuz? Sizce yeni oyun Black Ops 2 olur mu?

Yazan: Yusuf Canpolat
SDN - ShiftDelete.Net 

Teknolojiyle bütünleşmiş halde yaşamakta olan yazar iPhone'unu yanından hiç ayırmaz. Her an her yerde internete bağlıdır ve aynı zamanda sıkı bir konsol oyuncusudur.

0 yorum:

Yorum Gönder