29 Şubat 2012 Çarşamba

iPhone 4 Sahiplerine 15'er Dolar Ödenecek

Apple'ın iPhone 4 ile birlikte kullanmaya başladığı anten sistemi oldukça şık görünse de, pratikte hiç de kullanışlı olmamıştı. Kullanıcıların sürekli olarak dokundukları antenler sinyal alamamaya ve bu yüzden iPhone 4 sahipleri telefon görüşmeleri yapamamaya başlamıştı.

Gelen şikayetler üzerine hemen bir kampanya düzenleyen Apple, Amerikalı iPhone 4 sahiplerine koruma kılıfları hediye etmiş ve sorunun çözümü için bir girişimde bulunmamıştı.

Kullanıcılardan bazıları da bu konuda firmayı dava ederek haklarını aramaya başlamıştı. Açılan dava geçtiğimiz günlerde sonuçlandı ve mahkeme AppleiPhone 4 sahiplerine ya 15 dolar geri ödeme yapmakla ya da her birine birer koruma kılıfı hediye etmekle cezalandırdı.

Eğer Amerika'da yaşıyorsanız ve iPhone 4 sahibiyseniz, yakında hizmete girecek olan iPhone4Settlement adlı internet sitesinden detaylı bilgi alarak, paranızı nasıl geri alacağınızı öğrenebilirsiniz.

Fakat Amerika dışındaysanız yapabileceğiniz tek şey kendiniz bir koruma kılıfı satın alarak anten ile olan temasınızı minimum seviyeye indirmek.

Hatırlarsanız Apple, iPhone 4S ile birlikte bu anten sistemini yeniden düzenlemiş ve donanımsal problemi tamamen ortadan kaldırmayı başarmıştı.

:: iPhone 4 ile sinyal alamama problemi yaşadınız mı?

Yazan: Murat Sağlam
SDN - ShiftDelete.Net

Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

0 yorum:

Yorum Gönder