21 Şubat 2012 Salı

Mass Effect 3'ün Facebook ile İşbirliği


Sosyal ağlarla iç içe bir oyun deneyimi Xbox 360 sahiplerini bekliyor

BioWare tarafından dün yapılan açıklamayla son oyun olmayacağı ortaya çıkan Mass Effect 3'ü oynamayı düşünüyorsanız ve Xbox 360 sahibiyseniz, sizleri bir sürpriz bekliyor.

Görünüşe göre Mass Effect 3 ile Facebook işbirliği içerisinde hareket ediyor ve Mission Command Center adlı Facebook uygulaması sayesinde oyun içerisinde Xbox 360'a özel Live avatarları, indirilebilir silah seçenekleri ve indirilebilir içerikler sizleri bekliyor olacak.

Yaplın bu sürpriz direkt olarak Microsoft'un Kinect plaftormu ile ilgili olduğundan, Command Center'ı başka bir platformda görmemiz olanaksız gibi duruyor.

Eğer Comman Center'ı incelemek ve Mass Effect 3 çıkmadan önce çeşitli görevleri yerine getirmek istiyorsanız, bu adrese tıklayarak Facebook uygulamasına ulaşabilirsiniz.

Mass Effect 3, 9 Mart tarihinde PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için tüm Avrupa'da ve Türkiye'de piyasada olacak.

:: Mass Effect 3, serinin başarısını sürdürebilecek mi dersiniz? Tıklayın, forumumuzda tartışalım.

Yazan: Murat Sağlam
SDN - ShiftDelete.Net

Oyun dünyasını yakından takip etmektedir. Ayrıca sinema ve dizi sektörüyle oldukça ilgilidir. Sony'nin tüm ürünlerine sonsuz bir sevgisi vardır. Özellikle de PlayStation 3'e.

0 yorum:

Yorum Gönder