27 Şubat 2012 Pazartesi

En İyi Çift Sim Kartlı Cep Telefonları

Bir dönem operatörler arasındaki rekabetin farklı boyutlarda olması nedeniyle birçok kullanıcı ikinci bir hat kullanma yoluna gitmişti. İşin içine bir kişisel telefon, iş telefonu gibi ayrımlar eklenince çift telefon taşıyan kullanıcıların sayısında ciddi bir artış olmuştu. Bu süreçte iki telefon taşımak istemeyen kullanıcıların imdadına yetişen çift sim kartlı Çin menşeli telefonlar yoğun ilgi görmüştü.

Bugüne baktığımızdaysa çift sim kartlı cep telefonlarına ilgi bir parça düşmüş durumda. Bu durumun ortaya çıkmasında “Çin işi” diye tabir edilen ürünlerin kalite çıtasını ciddi manda düşürmüş olması ve kullanıcısını mağdur etmesi önemli bir rol oynamış olabilir.

Biz de piyasadaki en iyi çift sim kartlı telefonları bir araya getiren bir galeri hazırlayalım istedik. Kalite çıtasını düşürmeden seçmeye çalıştığımız ürünlerin SAR değerleriyle de bahsi geçen ürünlerden çok üstün olduklarını belirtmeyi ihmal etmeyelim. Sözü daha fazla uzatmıyoruz ve sizleri seçtiğimiz o cihazlar ile baş başa bırakıyoruz.

Samsung C6712 Star II Duos

Bağlantı: 802.11b/g/n Wi-Fi, Edge, Bluetooth 3.0

Pil: 1200 mAh pil ile 550 saat bekleme ve 10 saat konuşma süresi

SAR Değeri: 0.74 W/kg


Kaynak: http://www.scroll.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder