25 Şubat 2012 Cumartesi

Cinemagram: Instagram'a Hareketli Rakip

iPhone sahiplerinin favori uygulamalarından bir tanesi şüphesiz ki farklı efektlerle fotoğraf çekme ve yükleme servisi sunan Instagram. Android kullanıcılarının da sabırsızlıkla beklediği Instagram'a yeni bir rakip geldi diyebiliriz.

Cinemagram, arayüz olarak Instagram'a bir hayli benzeyen ve bir uygulama. Cinemagram, Instagram'dan farklı olarak çekilen fotoğraflardan bir hareketli görüntü dosyası oluşturabilmesi.

 

Fotoğrafların renklerini soldurarak eskitilmiş bir görünüm kazandırdığınızda bunu hareketli hale çevirerek rahatlıkla resimlerinizden oluşturduğunuz hareketli görüntüye nostaljik bir hava katabilirsiniz.

Merkezi Montreal'de bulunan Factyle adlı bir firma tarafından geliştirilen uygulama, son derece hızlı çalışmasıyla da dikkat çekiyor. 1.99 dolar fiyat etiketiyle satışta olan uygulama ile neler yapılabileceğine dair bir fikir edinmek isterseniz Cinemagram'ın Tumblr sayfasına bir göz atabilirsiniz.

:: Sizce Cinemagram, Instagram'ı tahtından edebilir mi?

Yazan: Erdem Yaşar
SDN - ShiftDelete.Net

Editörlüğe 2007 yılında başlayan Erdem, ilerleyen yıllarda odak noktasını mobil cihazlara ve sosyal medyaya çevirdi. İnternet olmadan yaşayamayanlardan.

0 yorum:

Yorum Gönder