26 Şubat 2012 Pazar

AveaLabs Müşteri Deneyim Merkezi Açıldı

Ar-Ge faaliyetlerinin en önemli olduğu alanlardan biri de teknoloji. Bu anlamda faaliyet gösteren ilk ve tek lisanslı Ar-Ge olan Avea Teknoloji Merkezi bir yeniliğe daha imza attı.

Şirketin İstanbul Ümraniye'de bulunan Teknoloji Merkezi'nde faaliyete geçen Müşteri Deneyim Merkezi, farklı çalışmalara öncülük edecek. Merkezde ayrıca Türkiye'nin ilk sanal asistan RIFKI'nın da tanıtımı yapıldı.

Merkezin açılışı ile ilgili olarak bugün İstanbul'da bir basın toplantıı düzenlendi. Toplantıda konuşan Avea CEO'su Erkan Akdemir, merkez için 1.5 milyon TL yatırım yaptıklarını belirtti. Akdemir sözlerine şöyle devam etti:

 “Teknoloji Hayal Gücünün Emrinde” sloganıyla bir teknoloji şirketi olarak geleceğe yön verecek uygulamaları geliştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de bir ilke imza atan bu merkezimizle, bir teknoloji şirketi olarak, teknolojinin günlük hayatımıza kattığı ya da katabileceği değeri uygulamalı olarak göstermek istedik."

Merkezle ilgili olarak ShiftDelete.Net'e özel açıklama yapan Avea Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Şahin şunları söyledi:

 

Sanal asistan RIFKI da tanıtıldı

Basın toplantısında Türkiye'nin ilk sanal asistanı RIFKI da tanıtıldı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren RIFKI, esprili cevapları ile toplantıya renk kattı.

Henüz geliştirme aşamasında olan RIFKI'nın önümüzdeki yıllarda farklı alanlarda karşımıza çıkması bekleniyor.

Yazan: Özgür Çetin
SDN - ShiftDelete.Net 

Yaklaşık 10 yıldır teknoloji ve internet sektörüne yazılarıyla katkıda bulunan Özgür Çetin, mobil cihazlara ve dijital fotoğraf dünyasına özel bir ilgi duymaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder